Diensten

Laat je bedrijf slimmer functioneren met behulp van Salesforce-oplossingen die doordachte strategieën combineren met geavanceerde IT. Wij streven naar het identificeren van de meest effectieve oplossingen om de bedrijfsresultaten te optimaliseren, terwijl we tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om klanten aan te trekken, te winnen en te behouden.

De Sales Cloud is een krachtige set van tools en functies binnen het Salesforce-platform die speciaal zijn ontworpen om de verkoopprocessen van bedrijven te optimaliseren. Het doel van de Sales Cloud is om verkoopteams te helpen bij het efficiënter beheren van leads, het sluiten van deals en het opbouwen van sterke klantrelaties.

De Service Cloud is een essentieel onderdeel van het Salesforce-platform en is gericht op het verbeteren van de klantenservice en het klantbeheer van bedrijven. Het doel van de Service Cloud is om organisaties in staat te stellen om effectiever te reageren op klantvragen, problemen op te lossen en duurzame klantrelaties op te bouwen.

Field Service binnen Salesforce is een oplossing die bedrijven helpt om hun buitendienstactiviteiten te optimaliseren. Het doel is om het plannen, beheren en uitvoeren van taken buiten kantoor te stroomlijnen, waardoor bedrijven in staat zijn om effectiever en efficiënter service te verlenen aan klanten die zich op verschillende locaties bevinden.

De App Cloud is het ontwikkelingsplatform van Salesforce dat bedrijven de tools en middelen biedt om aangepaste applicaties te bouwen en uit te rollen die naadloos integreren met het Salesforce-ecosysteem. Met de App Cloud kunnen organisaties hun bedrijfsprocessen verder optimaliseren en aanpassen aan hun specifieke behoeften, zonder dat ze volledig afhankelijk zijn van standaardoplossingen.

De Experience Cloud, voorheen bekend als de Community Cloud, is een oplossing binnen het Salesforce-platform waarmee organisaties waardevolle digitale ervaringen kunnen creëren voor hun klanten, partners en medewerkers. Met de Experience Cloud kunnen bedrijven interactieve websites, portals en apps bouwen en aanpassen om gebruikers te betrekken, informatie te delen en relaties op te bouwen.

Telefoon:

+31 493 24 21 53

Email

info@easolution.nl

Adres

Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven