BlogSalesforceEfficiëntere Bestelprocessen voor Tandartsen: Easolution, Dentalcloud en Salesforce’s “Scan&Go”

Efficiëntere Bestelprocessen voor Tandartsen: Easolution, Dentalcloud en Salesforce’s “Scan&Go”

Ontdek hoe Easolution in opdracht van Dentalcloud het Scan&Go concept ontwikkelde op het Salesforce platform. Waarmee tijdrovende bestelprocessen voor tandartsen zijn opgelost en geoptimaliseerd. Lees verder om te ontdekken hoe deze innovatieve oplossingen de bestellingen eenvoudiger, sneller en efficiënter maken.

Tandartsen staan bekend om hun drukke schema’s en behoefte aan efficiëntie. Het beheer van bestelprocessen voor tandheelkundige benodigdheden kan echter tijdrovend en omslachtig zijn. Gelukkig hebben Easolution en Dentalcloud, in samenwerking met Salesforce, een oplossing ontwikkeld die dit probleem aanpakt.

Traditionele bestelprocessen vereisten veel handmatig werk, zoals het opzoeken van productinformatie, invullen van bestelformulieren en controleren van inventarisniveaus. Dit resulteerde vaak in lange wachttijden en administratieve rompslomp. Maar met Scan&Go is dat verleden tijd.

Scan&Go is een innovatieve technologie die gebruikmaakt van barcode-scanning om bestelprocessen te vereenvoudigen en automatiseren. Tandartsen kunnen nu eenvoudig de barcode van een product scannen met een scanner of hun mobiele apparaat en de informatie wordt direct geüpdatet in het Salesforce-systeem. Dit betekent minder tijd besteden aan handmatige invoer en meer tijd voor patiëntenzorg.

De voordelen van Scan&Go voor tandartsen zijn talrijk. Allereerst bespaart het tijd. Het automatiseren van het bestelproces zorgt ervoor dat tandartsen geen kostbare tijd meer verspillen aan handmatige taken. Bovendien minimaliseert het gebruik van barcode-scanning fouten die kunnen optreden bij handmatige invoer, waardoor de nauwkeurigheid wordt verhoogd. Daarnaast hebben tandartsen direct toegang tot real-time informatie over producten en voorraadniveaus, waardoor ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Easolution, Dentalcloud en Salesforce hebben samengewerkt om een geïntegreerde oplossing te bieden aan tandartspraktijken. Door gebruik te maken van de krachtige tools en mogelijkheden van Salesforce, hebben ze een efficiënt en gebruiksvriendelijk bestelproces gecreëerd dat perfect aansluit op de behoeften van tandartsen.

Met deze innovatieve oplossing wordt het bestelproces voor tandartsen geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Tandartsen kunnen nu met slechts een barcode-scan bestellingen plaatsen, terwijl ze waardevolle tijd besparen en de nauwkeurigheid verhogen. Deze samenwerking tussen Easolution, Dentalcloud en Salesforce toont de voordelen van technologieën die zijn ontworpen om de tandheelkundige praktijk te optimaliseren en tandartsen in staat te stellen zich te concentreren op de zorg voor hun patiënten.Benieuwd naar de mogelijkheden?

easolution salesforce

Ervaren salesforce specialist voor ondernemers met een groeibehoefte.

© 2024 · Easolutions · Designed by Optimaal Groeien