BlogSalesforceGezondheidszorg

Gezondheidszorg

In een tijd waarin de gezondheidszorg zich snel ontwikkelt, speelt de integratie van technologie een cruciale rol. Easolution zet met trots Salesforce Health Cloud en Mobile Publisher in om een revolutionaire ‘Patient Journey 2.0’ te realiseren. We richten ons op het leveren van software voor de zorg die naadloos aansluit bij de hedendaagse behoeften van zowel patiënten als zorgverleners.

Salesforce Health Cloud: Innovatie in Patiëntendossiers

Met Salesforce Health Cloud transformeren we de manier waarop patiëntendossiers worden beheerd en benut. Deze oplossing stelt zorgverleners in staat om diepgaand inzicht te krijgen in individuele patiëntbehoeften, waardoor zorgverlening persoonlijker en effectiever wordt.

Mobile Publisher

Door de innovatieve inzet van Salesforce Mobile Publisher, heeft Easolution ‘Zorg in de Broekzak’ tot leven gebracht, een baanbrekende stap in de verbetering van de patiëntreis. Dit unieke systeem stelt patiënten in staat om gepersonaliseerde informatie en updates direct op hun mobiele telefoon te ontvangen, precies op het moment dat het nodig is. Deze aanpak versterkt niet alleen de betrokkenheid en het gevoel van geïnformeerd zijn bij patiënten tijdens hun zorgtraject, maar tilt ook de algehele kwaliteit van de zorg naar een hoger niveau.

Dankzij deze geavanceerde technologie kunnen zorgverleners nu sneller en efficiënter communiceren met hun patiënten. Dit resulteert in een verrijkte patient journey, waarbij elke stap in het zorgproces wordt verbeterd door tijdige en relevante informatievoorziening. Patiënten voelen zich meer betrokken en gerustgesteld, omdat zij continu toegang hebben tot essentiële informatie over hun behandelingen, afspraken en gezondheidsadviezen.

Met Salesfroce Mobile Publisher zet Easolution een nieuwe standaard in de gezondheidszorg: een waarbij de patiënttevredenheid centraal staat.

Zorg in de Broekzak

‘Zorg in de Broekzak’ is niet alleen het verstrekken van informatie, maar ook het vermogen om op cruciale momenten feedback en gegevens van patiënten te verzamelen. Salesforce Mobile Publisher maakt het mogelijk voor patiënten om hun ervaringen, gezondheidsupdates, en feedback in real-time te delen, wat zorgverleners in staat stelt om hun zorgaanbod snel en nauwkeurig aan te passen aan de behoeften van de patiënt. Dit tweerichtingsverkeer van informatie waarborgt dat patiënten niet alleen op de juiste momenten de nodige ondersteuning ontvangen, maar stelt hen ook in staat om actief deel te nemen aan hun eigen zorgproces. Zo creëert Easolution met Salesforce Mobile Publisher een dynamische, interactieve patiëntreis waarbij de communicatie tussen patiënt en zorgverlener wordt versterkt, wat bijdraagt aan een nog hogere kwaliteit van de patiëntenzorg

Bovendien draagt ‘Zorg in de Broekzak’ bij aan een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten voor zorginstellingen. Door automatisering en digitale toegankelijkheid van informatie wordt het beheer van patiëntgegevens en communicatie stroomlijnder en minder tijdrovend. Dit zorgt voor een efficiëntere werkomgeving voor zorgprofessionals, waardoor zij meer tijd kunnen besteden aan directe patiëntenzorg en minder aan administratieve taken.

Veilig en Compatibel

Onze toepassingen zijn volledig HL7 FHIR-compatibel, wat betekent dat de uitwisseling van gezondheidsinformatie veilig en volgens internationale standaarden plaatsvindt. Dit waarborgt niet alleen de privacy van de patiënt, maar zorgt ook voor een naadloze integratie binnen de bestaande infrastructuur van ziekenhuis en zorgorganisatie.

Uw Partner voor Gezondheidszorginnovatie

Bij Easolution begrijpen we de dynamische en complexe uitdagingen binnen de gezondheidszorg. Als experts in digitale transformatie staan wij klaar om u te ondersteunen bij het implementeren van op maat gemaakte Salesforce-oplossingen, die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften en ambities van uw zorginstelling. Bent u klaar om een revolutie teweeg te brengen in de patient journey en de efficiëntie en kwaliteit van uw patiëntenzorg te verhogen? Wij helpen u graag bij het zetten van deze belangrijke stap. Neem contact op met Easolution en ontdek hoe onze geavanceerde technologie en diepgaande expertise uw instelling kunnen transformeren en de zorgervaring voor uw patiënten kunnen verbeteren. Samen stellen we een nieuwe standaard in patiëntgerichte zorg en dragen we bij aan een gezondere toekomst.Benieuwd naar de mogelijkheden?

easolution salesforce

Ervaren salesforce specialist voor ondernemers met een groeibehoefte.

© 2024 · Easolutions · Designed by Optimaal Groeien

#9F9F9F