Over Easolution

Easolution, opgericht in 2021 door Wouter Bulten, is uw erkende partner voor Salesforce-implementaties in Nederland. Wij zijn gepassioneerd over innovatie en technologische efficiëntie en zijn hier om uw bedrijf te helpen groeien met de kracht van moderne technologie.

Onze kennis van Salesforce stelt ons in staat om uw klantrelaties, verkoop en operaties te transformeren. Of u nu een groot bedrijf of een start-up bent, Easolution is uw betrouwbare partner, klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte en geoptimaliseerde oplossingen, afgestemd op uw unieke behoeften en ambities.

Onze missie

We willen samen vooruit. Easolution wil ondernemers helpen groeien door middel van Salesforce. 

Onze services

Sales Cloud

Verhoog je efficiëntie en verlaag je kosten met Sales Cloud. Maximaliseer je efficiëntie met automatisering, data en kunstmatige intelligentie. Hoe? Dankzij salesautomatisering met de kracht van AI.

Service Cloud

Verlaag kosten en verhoog efficiëntie met Service Cloud. Automatiseer processen en stel teams in staat om meer te bereiken met minder.

Field Service

Lever betere onsite support met Field Service. Automatiseer afsprakenplanning, stuur vertegenwoordigers, centralisten en monteurs aan, verhoog de productiviteit van buitendienstmedewerkers.

App Cloud

Bestaat er nog geen applicatie voor jouw probleem? Dan maken we custom applicatie op maat binnen jouw Salesforce omgeving. Natuurlijk met een scherp oog op veiligheid, betrouwbaarheid en compatibiliteit met andere Salesforce Clouds.

Experience Cloud

Creëer met Experience Cloud een waardevolle digitale omgeving. Spreek je doelgroep effectief aan met interactieve sites, apps en portals – afgestemd op je sector en gebaseerd op het toonaangevende CRM-platform.

salesforce partner

Salesforce & SCRUM

Salesforce is een cloudgebaseerd platform voor CRM. Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice.

  • – Salesforce Sales Cloud
  • – Salesforce Service Cloud
  • – Salesforce Field Service
  • – Salesforce App Cloud (custom applicaties)
  • – Salesforce Experience Cloud

 

Scrum is een agile werkwijze die je wendbaarheid vergroot en het mogelijk maakt om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van je doelgroep en eindgebruiker.