Salesforce Service Cloud

Service Cloud: Dé online klantenservice solution

Verlaag kosten en verhoog efficiëntie met Service Cloud.

Automatiseer processen en stel teams in staat om meer te bereiken met minder.

Koppel alle kanalen in één overzichtelijk overzicht voor alle medewerkers.

Ontdek Service Cloud

Biedt een optimale klantenservice met Salesforce Sales Cloud. Doordat medewerkers één compleet overzicht van de activiteit van klanten hebben, kunnen medewerkers snel en persoonlijk reageren, via elk kanaal en vanaf elk apparaat.

Service Cloud integreert je klantenservice met sociale netwerken en biedt een selfservice klantportaal met knowledge base.

Vergroot of verklein je serviceproces met automatisering

Personaliseer iedere interactie met AI.​

Communiceer in realtime via kanalen met Service Cloud Genie

Automatiseer processen en stel teams in staat om meer te bereiken met minder.

Voeg je data samen om gepersonaliseerde, slimme interacties mogelijk te maken en de loyaliteit te verhogen.

Maak het leven van je klanten makkelijker met consistente, magische ervaringen, van digitaal tot buitendienst.

De voordelen van Service Cloud

Één overzicht

Altijd bereikbaar

360 graden klantbeeld

Inzichtelijk

Geautomatiseerd

Service Cloud implementeren?

Wil je de kracht van Salesforce beleven, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is een Salesforce implementatie partner de oplossing voor jou! Of het nu gaat om het optimaliseren van werkprocessen, klantrelaties of marketingactiviteiten – een goede partner kan je helpen bij elke stap. Ontdek hoe een Salesforce implementatie partner jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen en waarom dit de slimme keuze is voor moderne ondernemers.

Wordt nu partners met Easolution

Als u Salesforce wilt implementeren in uw organisatie, dan moet u een partner zoeken die bekend is met het systeem. Easolutions is een van de meest ervaren Salesforce-implementatiepartners in Nederland. Wij helpen bedrijven al jaren met het implementeren van Salesforce. Dit doen we door de juiste kennis en ervaring in huis te hebben. Wij weten precies wat er nodig is om Salesforce te installeren en te configureren voor uw organisatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook adviseren over de meest geschikte oplossingen voor uw bedrijf. Wij kennen namelijk alle mogelijkheden van Salesforce en weten precies welke functionaliteit voor welk bedrijf geschikt is. Wanneer u besluit om samen te werken met Easolutions als uw Salesforce-implementatie partner, dan bent u verzekerd van een soepel verlopende implementatie die haar beloftes nakomt.